tisdag 29 januari 2013

Tiden

Så värdefull och så ont om den just nu! Tiden räcker helt enkelt inte till, till allt jag vill!
Det är mycket jobb och den lilla tid som blir över ägnas åt barnen och återhämtning!
Visst är det så vissa dagar, vissa perioder i ens tillvaro?!
Och så är det för alla och var och en. Jag tror att det är viktigt att njuta ändå och ta till vara de små stunder av här och nu.

Jag har precis nattat Elsa och vad som började som en vanlig nattning med läsning och gos, avslutades med djupare funderingar, livet efter detta, små skvättar av tårar, lite kittel och gos och en stilla invaggning till en god natts sömn.
Små guldkorn i vardagen!

Ha en god natt!
Kram Jenny 


7 kommentarer:

 1. Ja tiden räcker inte riktigt till alla gånger, så är det nog för alla. Sunt att du fokuserar på barnen och återhämtning, viktigt!
  Fint guldkorn :)

  Kram och natti,
  Catta

  SvaraRadera
 2. Det bästa, när vi har varandra. Du prioriterar rätt tycks det :)

  Kramar och ta hand om dig!

  SvaraRadera
 3. Det är sant, tiden är knapp ibland. Det viktigaste är att ha tid till det som är viktigast...familjen. Att tänka på att njuta av stunden! Njuta av det lilla och ta vara på varandra. Jag har verkligen tagit fasta på det under senare år p g a en tragisk händelse i livet. "Njut av livet - Det går inte i repris" :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Ja det där med återhämtning är jag dålig på. Så lätt att tänka på allt man skulle vilja hinna med. Återhämtning borde ligga överst på den listan.

  Ta väl hand om dig (er)! Kram :-)

  SvaraRadera
 5. Känner igen mig i din situation. Här är det helt galet ont om tid nu när jag har börjat pendla in till Uppsala Universitet igen. Massor av föreläsningar, grupparbeten och seminarier.
  Nästan så att man funderar på bloggens vara eller icke vara men jag kommer förmodligen att sakna den och er alla i sommar när jag har tre månaders sommarlov, så den får hänga med ett tag till. :)

  Ha det gott!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Ja, de gäller att ta tillvara på de små stunderna av lycka.
  Att stanna upp och njuta av de vi har. Inte bara rusa. Svårt men viktigt.

  Väntar ju på att mitt andra barn ska komma till världen och förundras över hur ni med flera barn får tiden att räcka till.. Hur man prioriterar.. Och hur man finner tid för sig själv och sin partner. Men antar att det är som du skriver. Ibland går livet alldeles för fort och det är då det är som viktigast att verkligen njuta av de små stunderna. Som en läggning inför natten..

  Kram /A

  SvaraRadera
 7. Gäller att stanna upp och ta vara på stunderna kram/Diana

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Jag blir väldigt glad!
Ha en fortsatt bra dag!

Kramar
Jenny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...