onsdag 29 februari 2012

Att gå utanför min trygghetszon

Ja, ni som känner mig vet att jag inte gärna vill bli fotograferad. Det är inte så att jag duckar eller så! Nej, jag försöker artigt ställa upp på allmän fotografering vid jul, släktträffar, väninneträffar etc. 


Men jag fastnar inte riktigt på bilderna! Halva ansiktet är förvridet i en tokig min, eller så blinkar jag, ja mina ögon hänger inte riktigt med! 
Min man har roligt åt detta, och när han tar bilder av mig och barnen har han kameran inställd som om det vore värsta sportsammanhanget där man behöver ta många bilder under kort tid. 


Har vi tur finns det ett, på sin höjd två foton som kan funka. Barnen är alltid underbara, men deras mamma ser ut som om hon tuggar surt!
Ja, jag är inte fotogenisk! Alla kan ju inte ha den fallenheten!


Med detta inlägg och dessa bilder förstår ni hur mycket jag tycker om att ni lämnar kommentarer på min blogg och hur mycket jag vill tillmötesgå era önskemål.              


                                            Håll till godo!Smart girls!

                                            Ha en underbar kväll!                                                                                                       /Jenny


7 kommentarer:

 1. Gud vad snyggt! Du är jättefin och v ä l d i g t nära din inspirationsbild. Jag förstår att du är nöjd, det ska du absolut vara! Och tack för tillmötesgåendet även om jag för egen del gärna hade setts utanför datorn. ;-) Vi har Lundaplaner på fredag. Bara så ni vet...

  SvaraRadera
 2. Supersnygg!
  Men jag förstår vad du menar. Har tyvärr inte heller begåvats med den fotogeniska genen, ser alltid hel eller halvknasig ut. Har dock på sista tiden börjat utmana mig själv med att vara med på min egen blogg...mest för att det är kul att fota med stativ och självutlösare..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så snyggt det blev, jättefin frisyr! Du ser så fin ut så på bilden!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Nu blir jag lite blossig om kinderna! Tack snälla! Jag är jätte nöjd med frisyren, nu ska jag bara lära mig att sköta den också!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Super snyggt!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Jag blir väldigt glad!
Ha en fortsatt bra dag!

Kramar
Jenny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...